TR / EN


Voltla Şarjon İş Birliği

Voltla olarak, bir ilki daha duyurmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz.
Voltla kullanıcıları, “ŞARJON” marka şarj istasyonlarında araçlarını “VOLTLA” üzerinden kolayca şarj edebilir ve ödemelerini yine Voltla üzerinden tek noktadan yönetebilirler.

Türkiye’de bir ilk olan “Çatı Uygulama” üzerinden şarj ve ödeme işlemlerini sağlayan güçlü alt yapımızı, tüm kullanıcılarımıza açmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle, ŞARJON ile başladığımız uzun soluklu iş birliğimize hızla devam ediyoruz.

2022 yılında, AKBANK kurum içi girişimi olarak başladığımız çalışmalar, tüm marka elektrikli araç şarj istasyonlarını tek bir çatı altında birleştirmiştir. Bu vesileyle, "VOLTLA", on binlerce kullanıcısını şarj ağı firmalarıyla buluşturmaya devam etmektedir. Voltla, "ŞARJON" ile gerçekleştirdiği entegrasyon sonrasında, bu alandaki liderliğini kanıtlamış; şarj başlatma ve ödeme altyapısını bir çatı uygulama olarak, Türkiye’de ilk defa tüm kullanıcılarının kullanımına açmıştır. 
"ŞARJON'un bizdeki yeri ayrıdır. Voltla'ya en başından beri güvenen, sistemlerini Voltla'nın geliştirmelerine açan ve Türkiye'de elektro mobilitenin gelişmesine eşsiz katkıları olan Sevgili Süleyman Marangoz, Mehmet Marangoz ve ŞARJON firmasının değerli ekibine sonsuz teşekkürler. Burada isimlerini sayamadığım süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarıma özellikle de gece gündüz dur durak bilmeden çalışan Voltla ekibime sonsuz teşekkürler. Sizlerle çalışmak benim için büyük bir ayrıcalık ve gurur. Son olarak, bize başından beri güvenen, desteğini hiç esirgemeyen ve bu günlere gelmemizi sağlayan Akbank ailesine sonsuz teşekkürler.’’

 

Voltla Kurucu Ortağı,
‘’Esra Gül Korkmaz’’

Voltla olarak, şarj ve ödeme işlemlerini diğer marka şarj istasyonlarıyla genişletme hedefi doğrultusunda çalışmalarımız devam etmekte olup, bu kapsamda ağımıza dahil olan firmaları sizlere adım adım duyurmaya devam edeceğiz. Geliştirdiğimiz ve geliştirmeye devam ettiğimiz birçok yeni fonksiyonumuz için, bizleri takip etmeye devam ediniz.

 

Saygılarımızla,
Voltla Ekibi

 

 

Voltla ile Tüm Marka Şarj İstasyonları Tek Uygulamada

App Store Google Play